Escena Gandia comença hui amb l'actuació de Pablo López

21/07/2018

La zona village del recinte del Festival Escena Gandia, va ser el lloc escollit per a l'acte inaugural de l'esdeveniment musical que es va celebrar ahir. Un acte on l'empresa organitzadora va voler reconéixer la feina dels seus principals col·laboradors així com efectuar un sorteig entre els assistents. A més es va recordar l'ampli ventall d'artistes de primer nivell internacional que actuaran a la nostra ciutat durant els pròxims dies i que té el seu inici hui mateix amb l'actuació de Pablo López.
A l'acte va acudir l'alcaldessa de la ciutat, Diana Morant juntament amb altres membres de la corporació a més d'empresaris i col·laboradors del Festival.


El gerent de ProduceMe, Pepe Morant va declarar que "Escena Gandia ja és un punt de trobada ineludible en els estius musicals del nostre país. Per ací han passat els millors artistes nacionals i internacionals i aquest any hem ampliat el cartell. Demà ens visita Pablo López, el 22 de juliol tindrem a Raphael, el 27 de juliol a Cantajuegos, 28 de juliol a Loquillo, el 29 de juliol Escena POP 80 i 90 - Noventeros".
En aquest punt Morant ha explicat que s'ha volgut ampliar el ventall del públic al qual es destinava l'actuació del dia 29 i que suposarà també un repàs "a les festes d'aquells anys a Gandia quan la nostra ciutat era un referent musical a tot Espanya. A més dels concerts que ja havíem anunciat per a aquest dia, comptarem amb Djs de l'època dels 80 i 90".
Els concerts continuaran el 2 d'agost amb Juanes, el 3 d'agost amb Ozuna 4 d'agost Bunbury i el 5 d'agost Daddy Yankee.
"És un cartell potent i estem molt feliços. Continuem avançant i enguany amb novetats com la nova grada amb una capacitat per a 1.000 persones i la zona village" va finalitzar el gerent de ProduceMe.

Durant l'acte, l'empresa va atorgar reconeixements a Trasmediterranea, Grup RadioGandia, DestíSafor i Ajuntament de Gandia. El reconeixement del consistori va ser recollit per l'alcaldessa de Gandia i màxima responsable en matèria de Turisme, Diana Morant.

L'alcaldessa va agrair als organitzadors d'Escena Gandia el reconeixement. "Aquesta estrela és un reconeixement a tota la ciutat. Som una ciutat turística i en un sector tan competitiu hem d'oferir cada vegada més valors afegits. Hem de seguir sumant sinergies amb el sector privat per complementar la que és la millor platja de la Mediterrània". Morant ha recordat que l'empresa organitzadora ha ampliat la seua aposta per Gandia amb un cartell amb el doble d'artistes, més dies de concerts i una inversió propera als 1,2 milions d'euros de la que la ciutat podria obtenir un retorn estimat d'1,5 milions segons els organitzadors.Acontecimientos

  • 7 de junio de 2020

    I Run for Parkinson Digital Ver más
  • 30 de abril de 2020

    Bibliotecas Gandia te ayuda con los deberes on line Ver más
  • 7 de mayo de 2020

    Gandia reabre los Mercados al aire libre Ver más